Żywienie w chorobach tarczycy – Wrocław

AGENDA
  1. Rola tarczycy w utrzymaniu homeostazy organizmu
  2. Patomechanizmy chorób tarczycy
  3. Ustrojowe konsekwencje chorób tarczycy
  4. Choroby tarczycy a inne zaburzenia endokrynologiczne i metaboliczne
  5. Żywienie w chorobach tarczycy a Evidence Based Medicine
  6. Planowanie żywienia dla pacjentów z chorobami tarczycy
    • niedoczynność tarczycy
    • nadczynność tarczycy
    • autoimmunologiczne choroby tarczycy
  7. Suplementacja w chorobach tarczycy
  8. Case-study

Prowadzący szkolenie: mgr Katarzyna Pastusiak

INFORMACJE O SZKOLENIU
Data:
15.02.2020r.
Adres: Wrocław
Czas szkolenia:
6h (10:00-16:00)
CENNIK SZKOLENIA
Student: 169 zł
Pozostali: 199 zł
Wszystkie podane kwoty są cenami brutto.
FORMULARZ ZGŁOSZENIOWY

    Imię

    Nazwisko

    Tytuł lub stopień naukowy

    Status

    Zawód

    Dane kontaktowe:

    Telefon

    E-mail

    Kod rabatowy

    Uwagi

    Dane do faktury (nazwa, adres, NIP)