Żywienie w chorobach tarczycy – Katowice

AGENDA
  1. Rola tarczycy w utrzymaniu homeostazy organizmu
  2. Patomechanizmy chorób tarczycy
  3. Ustrojowe konsekwencje chorób tarczycy
  4. Choroby tarczycy a inne zaburzenia endokrynologiczne i metaboliczne
  5. Żywienie w chorobach tarczycy a Evidence Based Medicine
  6. Planowanie żywienia dla pacjentów z chorobami tarczycy
    • niedoczynność tarczycy
    • nadczynność tarczycy
    • autoimmunologiczne choroby tarczycy
  7. Suplementacja w chorobach tarczycy
  8. Case-study

Prowadzący szkolenie: mgr Katarzyna Pastusiak

INFORMACJE O SZKOLENIU
Data:
08.12.2019r.
Adres: Katowice
Czas szkolenia:
6h (10:00-16:00)
CENNIK SZKOLENIA
Student: 169 zł
Pozostali: 199 zł
Wszystkie podane kwoty są cenami brutto.
FORMULARZ ZGŁOSZENIOWY

Imię

Nazwisko

Tytuł lub stopień naukowy

Status

Zawód

Dane kontaktowe:

Telefon

E-mail

Kod rabatowy

Uwagi

Dane do faktury (nazwa, adres, NIP)