Insulinooporność w gabinecie dietetyka – Kraków

AGENDA |
- Patofizjologia insulinooporności
- Diagnostyka
- Pacjent z insulinoopornością w gabinecie dietetyka – od czego zacząć?
- Postępowanie dietetyczne w insulinooporności
- Makroskładniki – indywidualizacja postępowania w oparciu o EBN
- Wyniki badań pacjenta a rozkład posiłków
- Alternatywne modele żywieniowe
- Suplementacja
- Insulinooporność a niedoczynność tarczycy i Hashimoto
- Insulinooporność a PCOS
- Insulinooporność a niealkoholowe stłuszczenie wątroby
- Insulinooporność a dieta łatwo strawna
- Insulinooporność a zaburzenia lipidowe
- Analiza przypadków klinicznych
Prowadzący szkolenie: mgr Małgorzata Słoma |
INFORMACJE O SZKOLENIU |
Data:
|
29.06.2019r. |
Adres: |
Kraków |
Czas szkolenia:
|
6h (10:00-16:00)
|
|
CENNIK SZKOLENIA
|
Wpłaty zaksięgowane do dnia 14.06.2019r.: |
|
Student: |
169 zł |
Pozostali: |
199 zł |
Wpłaty zaksięgowane od dnia 15.06.2019r.:
|
|
Student:
|
189zł
|
Pozostali:
|
219zł
|
O powyższych decyduje data zaksięgowania na koncie ADK, nie data rejestracji Uczestnika!
Wszystkie podane kwoty są cenami brutto. Cena zawiera materiały szkoleniowe oraz poczęstunek. |
FORMULARZ ZGŁOSZENIOWY |
[contact-form-7 404 "Nie znaleziono"]